Lite tankar

 

En dröm för mig är att jobba som Personlig tränare, att få inspirera och förändra människors liv. Något som för mig är roligt är att dela med mig av den kunskapen jag har om kost och träning. Jag är långt ifrån expert och jag har väldigt mycket kvar att lära mig. Men sen finns det ju de personer som har mindre kunskap än mig, och jag gillar att dela med mig med olika tips.

Som idag hade jag en instruktion i gymmet som var speciellt rolig. Bestämde mig för att både utmana mig själv och kunden och lära tjejen massor av nya övningar. Innan använde hon sig mest av maskiner men nu introducera jag mer funktionell träning. Kan säga att hon blev riktigt tacksam för annars är det mestadels i gymmet (maskiner) som vi gyminstruktörer visar.

Genom att visa mina favoritövningar så blev hon mycket mer motiverad till träning, vilket gjorde mig riktigt glad. Att få kunder på gymmet på bra humör och motiverande är något jag brinner för. Får dagligen frågor om kost och träning när jag jobbar och jag tycker det är väldigt skoj att hjälpa till. Dom lär sig inte bara från mig utan jag lär mig mycket utav kunderna på gymmet med.

Hur underbart skulle det inte vara att få jobba som personlig tränare i framtiden? Jag vet själv hur mycket träning har förändrat mitt liv så jag skulle vilja hjälpa andra att förändra sina liv. 

 

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Kör ba KÖÖÖÖR!
rosachica
rosachica,
Malin Svärd: Ohyeeah :D
nouw.com/rosachica