Lite inför tävlingen! Sponsrat av MM Sports

Godmorgon på er där ute! Idag är en väldigt tidig dag för mig igen, klockan ringde klockan 5, så nu sitter jag och strösurfar lite framför datorn innan jag ska packa väskan och dra till jobbet.

Jag bollar just nu ideér med mig själv ang utmaningen/tävlingen jag kommer ha i min blogg. Det kommer vara så att man ska ta före-och efterbilder på sin förändring och sina resultat från tävlingen. Sen kommer jag välja ut finalister som ni läsare får rösta på. Verkade finnas ett intresse för denna tävling så hoppas många väljer att ställa upp. Men har lite beslutsångest för hur länge tävlingen ska vara. Vad tycker ni? 1 månad , 6 veckor eller upp till 2 månader? Man vill ju att de ska vara bra resultat men samtidigt så vill jag inte att människor hoppar av för att de håller på länge.

Jag kommer under denna tiden skriva många bra inlägg som ska hjälpa er att göra en förändring samt tänkt starta en grupp på facebook där man kan peppa varandra, skriva ideér samt olika tips. Kanske man hittar sig en ny träningspartner? :)

Det bästa med denna tävlingen är att vinnaren kommer få ett pris från MM Sports. Är det något speciellt ni vill ska finnas i prispotten? :)

Gillar

Kommentarer

vjh
vjh,
Du är grym kör på de :)
nouw.com/vjh