Kräftskiva!

Igår gick dagen i ett här hemma. Blev träning på morgonen och sen städa under dagen och fixa inför kvällen. Vi hade nämligen över två fina vänner över på en liten kräftskiva. Var mysigt med en liten parmiddag, tror nog det var andra gången på 3 år vi har över någon på parmiddag. Haha en riktigt katastrof för de borde man ha oftare.

Timmarna bara sprang förbi och vi prata om allt mellan resor, till lägenheter och livet. Vi blev väldigt sugna på ett ta en weekend tillsammans till tex Barcelona, Venedig eller kanske Alicante. Men var rätt dyra biljetter till de flesta resmålen.

Gillar

Kommentarer

juliaperssonn
juliaperssonn,
Åh va gott och mysigt med en parmiddag!
nouw.com/juliaperssonn
LifeYaz
LifeYaz,
Åh så gott!
Kolla gärna in min blogg!
nouw.com/lifeyaz
Nikita,
Hej finisen!

Jag är en glad och sprallig tjej som nyligen startat en hälsa&tränings blogg. Jag brinner för det och tycker det är svinkul att blogga. Därför hade det ju varit hur kul som helst att verkligen lyckas med bloggen och locka många läsare då jag vill motvera och inspirera andra.

Därför hade jag blivit hur glad som helst ifall du ville kika in på min blogg och kanske lämna en kommentar med lite feedback och tips med vad jag kan förbättra/vad som är bra? Jag ser ju att du har lyckats med din blogg, och att du har många läsare. Kan du dela med dig lite av vad du tror lett till din framgång? Hade verkligen, verkligen uppskattat det.

Tack på förhand, puss på dig.
www.nikitalindblad.isilife.se
erikssontowa
erikssontowa,
Åh så gott och mysigt!
nouw.com/erikssontowa
hannastory,
Mums så gott med kräftskiva 😊
www.nouw.se/hannastory