Kosttillskott jag använder

Tänkte skriva ihop ett inlägg med kost-/proteintillskott som jag använder mig av. De jag huvudsakligen har nu kommer från MM sports och mestadels body science.

Proteiner

Jag har testat lite olika smaker från body science och dem jag fastnat för mest är vanilj, päronsplitt samt Double Rich Chocolate. Päronsplitt är i Whey 100 % och casein i vanilj och Double Rich Chocolate.

Mitt whey använder jag huvudsakligen efter träning genom att dricka de, men är perfekt i gröten, proteinpannkakor, smoothies osv. Medan casein har jag mycket när jag bakar, bland annat den kakan jag la upp recept på i något inlägg ner. Har även ett recept för en vanilj/kanel/äpple proteinkaka ifall ni vill att jag ska lägga upp det. Detta är främst ett nattprotein så man får protein ut under natten långsamt och förhindrar muskelnedbrytningen.


<

Body Science Caffeine+ (koffein)

Något jag tar varje dag innan mina morgonpromenader/förbränningspass är koffein. Trött som jag är ibland så detta perfekt som PWO för mig samt koffein gör det lättare för kroppen att släppa ifrån sig fett från cellerna. Självklart kan jag ta dessa innan styrka med då jag behöver en liten kick. Har testat PWO innan men det var inget för mig, blev deppig och mådde inte så bra i magen. Därför är koffein perfekt för mig för jag får massa härlig energi.

Till dessa tar jag Jacked Synephrine
Synefrin + koffein ska fungera perfekt ihop för fettförbrännande syfte. Både synefrin och koffein är centralstimulerande, men synefrin är mycket kraftigare. Man skulle kunna säga att effekten är tio gånger större än den man får från lika mycket koffein. Synefrintabletter är främst avsedda för viktminskning, men kan likväl användas av de som saknar energi.

Jacked fuel och Celsius

Denna dryck samt celsius är perfekt när man känner sig trött och inte vill äta koffeintabletter. Jag dricker de när jag är trött på jobbet, när jag tränar eller bara vill få lite extra energi. Goda smaker samt inga/knappt några kalorier.

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Man klarar sig inte en dag utan Celsius :) Bra blogg för övrigt! /Martin