Instagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgren

Körkort

Innehåller affiliate-länkar

Jag är så nervös inför imorgon. Har innan inte brytt mig om körkort då jag inte lockats av det speciellt mycket. Har trivts med buss och cykel. Men nu är jag nervös för har bokat två körlektioner så ska köra imorgon på förmiddagen. Det är verkligen på tiden som jag tar tag i att fixa körkort. Det är behövligt nu när vi har barn och det kan bli många vändor till sjukhuset. 

Jag har köpt appen Ta körkort så då blir teorin lite roligare. Är det någon som har tips på hur man bör lägga upp för att så snabbt och smidigt som möjligt ta körkort? Hur kan man smidigast kombinera körning hemma med körning på skola?

Sitter och pluggar lite då och då på min mobil för körkortet. Min mobil har verkligen sämst batteri så såg en riktigt snygg powerbank så man kan ladda mobilen på språng. Hur snyggt är inte detta? Ni kan klicka HÄR för att komma till det.

Ni får 25% rabatt på allt på sidan med koden VALENTINE

Finns även så fina powerbanks hos Ideal of Sweden . Finns massa olika mönster. Ni hittar powerbanksen HÄR !

Gillar

Kommentarer

E.m
,
Mitt största tips är att börja med teorin så tidigt som möjligt! Jag började med teorin i nov-18 börja köra bil på körskola dec-18 och tog kortet igår 15/2 😃 och det är mycket pusslande när man har en son på 5mån och sambo som jobbar heltid!
Jag pluggade enbart i appen som körskolan hade 😃
Byebbaa
Byebbaa,
sååå härlig blogg du har! roligt att jag hittade hit 😊 kika gärna in hos mig!
nouw.com/byebbaa