Känner mig som en vekling

Idag är det torsdag och jag känner mig helt slut. Känns som jag har världens PMS, är trött, känner mig nere och stressad. Jag har mycket med mitt plugg att göra så jag känner mig paralyserad. Kan typ stirra in i väggen och inte få något gjort.

I tisdags träffade jag Dessi och hennes son för lite lunch. Så mysigt att umgås då det var längesedan. På kvällen mellan 17-22:40 jobbade jag med Sara på H&M för att inventera. Min hand och rygg gör fortfarande så ont, (ja ni märker vilken gnällig vekling jag är). Vi var även med i papperstidningen för GT i tisdags.

Igår blev det träning hemma och sedan in till stan för att träffa Fanny för att gå i lite affärer följt av en fika. Var riktigt längesedan vi sågs med. Jag är sämst på att träffa vänner då jag är lite av en ensamvarg. Så att ha träffat 3 olika vänner på en vecka är typ rekord för mig på ett tag haha.

Igår fick jag även ett samtal från en journalist som vill ha med oss i en veckotidning. Detta blir då på cirka 3 sidor och lite djupare om Elton och hans diagnos. Vi ska försöka bestämma oss för om vi vill detta. Fördelen med att dela med en ovanlig diagnos är att sprida kunskap och vem vet även intresse för forskning.

Nu ska jag försöka samla energi, vill egentligen bara krypa ner i sängen och inte röra mig. Men ska träna snart igen med Elton, blir ett par omgångar per dag. Sen ut med Ajax och går kanske och köper lite sushi. Ska nämligen jobba på jouren ikväll, så vill få lite god lunch.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

theoakleaves
theoakleaves,
Åh jag tycker inte du är nån vekling, långt ifrån ♥ Ibland går livet lite emot en bara och man blir nere, vilket är HELT OK!!! ♥

Som du säger - det kan vara bra att sprida kunskap om Elton och sjukdomen/diagnosen, men gör det bara om ni käånner att ni vill/orkar. Inte för att tidinigarna vill ha med er - det ska vara för att NI vill ♥

Styrkekram
nouw.com/theoakleaves