Kändis på stranden!

En bättre dag har det varit utan tvekan! Sov lite halvkasst pga av min allergiska reaktion och mina kliande utslag. Dock bättre än de andra nätterna så det är positivt, men utslagen ser ut som innan och är lika hemska. Klockan 7 ringde klockan och då drog jag på mig mina Nike's och drog ut i den varma men ganska så lugna stan och sprang. Mötte på folk som inte ens kommit hem från sitt festande och där kom jag joggandes. Blev även lite trappintervaller när jag kom till hotellet. Perfekta att använda trapporna och springa upp och ner.

Efter en snabb dusch blev det lite balkonghäng och bloggande innan jag väckte Tom. Blev god pannkaksfrukost innan vi drog oss mot Nissi Beach. Blev vår sista dag där då vi åker hem imorgon kväll och gärna har sista dagen på en strand precis där vi bor. Kommer sakna denna stranden, den är helt perfekt! Vi såg även Glenn Hysén på stranden. Kanske inte världens kändis men alltid roligt med ett ansikte man känner igen.

Fick även ett sms och en bild av mamma. Idag har Ajax åkt båt för första gången och det gick kanon. Nu vill jag bara hem och mysa med honom.

Älskade bästa hund ❤

  • Resor

Gillar

Kommentarer

Melan
Melan,
Vilka härliga bilder och vilken söt hund du har ! 😊
nouw.com/melan