Jag ska börja plugga i höst!

Jag har sedan jag började plugga till sjuksköterska känt att i framtiden vill jag vidareutbilda mig. Jag är inte 100% säker på vad jag då vill läsa men är lite sugen på att läsa till distriktssköterska. Då kan man jobba väldigt brett, samt jag är sugen på att välja fokus på barn och kanske jobba på BVC. Så jag har nu sökt lite kurser under hösten och har kommit in på tre kurser men kommer nog läsa två av dessa. Jag vill läsa för att kunna dryga ut mina föräldradagar då Elton inte kan börja på förskola i samma tid som andra barn. Eller han kan säkert men jag vill det ännu inte. Jag ska dock ringa förskoleservice och se hur allt går till med ett barn med behov.

Så för att kunna stanna hemma lite längre så blir det att läsa dessa två kurser. De är på 25% och på distans , så läser jag både blir det som att jag pluggar halvtid. Det är bra med kunskap och jag tycker det är roligt att plugga. Kurserna är Mat och måltider för barn och ungdomar (kan vara bra om man jobbar på BVC) och Kost vid graviditet och amning. Jag har tidigare läst en kurs som heter Övervikt bland barn och ungdomar

Ska ni plugga något i höst?

Gillar

Kommentarer

marcusdotter
marcusdotter,
KatrinMarlene
KatrinMarlene,
Grattis och lycka till!
nouw.com/katrinmarlene
feliciamanai
feliciamanai,
Kul att du läser via Umeå universitet. Bor där, hoppas det är givande trots att du kanske inte kommer spendera tid på själva universitetet:) Lycka till!
nouw.com/feliciamanai