Intervju inför en veckotidning

Dagarna bara springer iväg och det har varit mycket denna vecka. Jag är både sjuk och har massa plugg att göra. Så veckan har bestått mestadels av att ta det lugnt men även att plugga.

Idag hade vi hem en journalist från en veckotidning för att berätta om Elton och hans resa, men även om oss som familj. Vi blev tillfrågade att vara med efter vi hade varit med i Expressen, eftersom Elton har en så ovanlig diagnos. Känns alltid så konstigt när man ska bli fotograferad osv, men det blir säkert bra. Sen fick man tänka efter för att komma på allt som hänt senaste året. När man pratar om hur det var för ett år sedan så är man så glad att vi är där vi är idag, då detta verkligen inte var en självklarhet.

Vi pratade även om hur att vi gillar att resa och vi funderar på att åka till Spanien i vår. Vi sa att Spanien känns tryggt att åka till för känns som vården är bra där om något skulle hända. Hon som intervjuade oss berättade om att spanien är ett av de länder som har bäst vård i Europa så det kändes bra.

Ni som har barn som har någon sjukdom/diagnos och velat åka där vården känns säker, Vart har ni rest då? Har ni tips på bra ställen som är barnvänliga och där vården känns trygg?

Tom och jag var i Alcudia (Mallorca) för några år sedan och vi sa hit ska vi åka när vi får barn. Allt var väldigt platt och kändes barnvänligt. Det var bra strandpromenad vilket är perfekt att gå med vagnen. Så hit funderar vi på att åka.

Gillar

Kommentarer