Instagram lindamariaericssonInstagram lindamariaericssonInstagram lindamariaericssonInstagram lindamariaericssonInstagram lindamariaericssonInstagram lindamariaericssonInstagram lindamariaericsson

Instruktioner

Blev ett riktigt skönt pass idag på gymmet, Blev 35 min på löpbandet samt massa rumpa. Känner mig lagom seg från dagens pass samt träningsvärk från igår. 

Jag sitter just nu och repeterar lite på olika övningar för att känna mig helt säker på jobbet idag, ska nämligen ha tre instruktioner i rad. Älskar att träna andra och roligt när de uppskattar att få hjälp med träningen. Jag kan säga att mitt jobb är väldigt roligt och man träffar på så mycket olika människor. Man lär sig något otroligt mycket om bemötande. Då jag tränat både unga, gamla, tjejer, killar samt människor som kan ha någon sorts funktionshinder. 

Måste bara säga en sak som gör mig riktigt stolt över vissa människor. De är dom som ex kommer med sin krycka, rullator, rullstol eller bara har någon skada. Bara för att de inte är som alla andra så ger de inte upp. Fyfan va starka och grymma ni är!!

 


<

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229