Insamling till Elton - Tack Sandra!

Min fina svägerska ringde mig för någon dag sedan för att få ett okej av oss att hon kunde starta en insamling till Elton. Hon har alltid skämtat om att hon ska anmäla oss till Sofias änglar, speciellt när vi hade det som tuffast. Nu ville hon dock starta en insamling till Elton för att fixa hans rum med saker anpassade för honom och hans behov.

Självklart sa vi att det var okej men samtidigt var jag rädd hur folk skulle ta det. För jag vill inte att det ska kännas som man tigger och är snål. Men hon påpekade då tydligt att detta är något hon vill göra för att se till att Elton har det bra den tiden han finns i livet. Oavsett om han blir 2 år eller 30.

Elton har nu börjat visa mer intresse för vad han tycker om och det är nu man vill möta hans behov. Jag har alltid drömt om att mina barn ska åka pulka och detta är inte en självklarhet för Elton. Något som är synd är att vi föräldrar till barn med speciella behov inte alltid kan köpa traditionella saker. T.ex en pulka kostar runt 1200 kr för Elton och skulle vi vilja köpa en gunga så kostar den 3000 kr. Att något så självklart för andra barn att få gå till en lekplats för att gunga är det inte för Elton.

Tänkte även passa på att tipsa om en sida med saker anpassade för barn med funktionsvariationer. https://www.komikapp.se/

Sen får ni gärna kolla in på min svägerska/brors sambo's instagram: Mini.rebellerna

Tack Sandra för att du gör detta för att Elton ska ha det så bra som möjligt!

  • Elton

Gillar

Kommentarer

aaphoto
aaphoto,
Men så fint av henne 🙏🏻
nouw.com/aaphoto