Instagram lindamariaericssonInstagram lindamariaericssonInstagram lindamariaericssonInstagram lindamariaericssonInstagram lindamariaericssonInstagram lindamariaericssonInstagram lindamariaericsson

Hur många anfall/kramper per dag?!

Söndag och denna helgen har gått snabbt. I går var jag och Tom på handledarutbildning så han kan bli handledare för mig för körkort. Samt idag gick jag på riskettan. Jag har ju tyvärr inget körkort då jag inte känt mig speciellt lockad. Dock är det skillnad nu när man har barn och ett barn där man kommer få åka mycket till sjukhuset. Så därför måste jag och vill nu skaffa körkort. Jag har börjat med att köpa 5 körlektioner samt teorikvällar samt kommer köra med Tom. Sen blir det säkert fler lektioner jag köper även om vi ska köra mycket hemma.

På tal om rubriken så tänkte jag dela med mig av anfallslistan vi fyller i för Elton för att se om det blir någon förbättring. Jag delar med mig av detta för att skapa mer förståelse samt att det blir intressant för oss att kunna kolla tillbaka. Som ni ser så är det mest A vi skriver i kalendern. A betyder att han har fler än 5 kramper/spasmer i ett anfall. Det är så att han skriker till samtidigt som armar och ben flänger till och ögonen rullar bak alternativ stirrar. Detta sker under cirka 1 sek och upprepar sig flera gånger. Ibland kan det hålla på i 10 min. Vi har ju för cirka 1 vecka sedan höjt medicinen och det är svårt att veta om den gett någon effekt. Vissa dagar blir bättre och sen blir det sämre igen.

Eltons ögon/blick går rätt ofta snett upp och vi får inte någon riktigt ögonkontakt med honom.

  • Elton

Gillar

Kommentarer

lindaaeklund
lindaaeklund,
Kan inte ens föreställa mig vad ni går igenom! Hoppas lilla killen snart blir bättre! Styrkekramar till er!❤️
nouw.com/lindaaeklund
CamillaBergquist
CamillaBergquist,
usch vilken mardröm hoppas verkligen han blir bättre snart ❤️ All styrka ❤️
nouw.com/camillabergquist
IP: 82.99.3.229