HIT - Jag ville bara spy..

Jag mår så bra just nu så det inte är sant! Har haft en så bra helg och känner mig redo för en ny och sista veckan på jobbet. Igår hade jag och Tom en dejtdag där vi bara skulle vara med varandra och mysa. Jag började morgonen med 1 timma morgoncardio på gymmet eftersom Tom sov, samt cyklade och köpte frukost. All kvarg va slut så fick lite panik här hemma haha 😥

Vi slappade i soffan på förmiddagen för att sedan dra iväg och spela badminton en timma. Jag var så kass så det var pinsamt, men ibland fick vi allt till de och slog bollen fram och tillbaka ett bra tag. Sen var de hem duscha och fixa sig innan vi drog vidare in till stan för att gå på Göteborg Wok, så himla gott att få välja all mat själv så steker dom de framför än. Blev MASSA kyckling, lax , räkor, ryggbiff. entrecote och grönsaker. Men även sushi, vitlöksbröd och massa mer.  Drog även in på 4-gott för älsklingen ville ha godis, blev lite läskad men inte så farligt. Köpte med mig lite nötter istället och mumsade på framför en film i soffan på kvällen. Har nu klarat mig 12 dagar utan godis och det går väldigt bra :)

Idag har jag sovit länge och sedan drog jag och Tom till IKEA samt storhandla för veckan. Sen slapp i soffan (igen) innan jag drog in till stan för att köra HIT på Friskis. Såååååå tufft men så jäkla skoj, kändes i början som jag skulle spy, men icke sa nicke! Är väldigt goa människor på passet , hur många tränar egentligen med sina chefer?! Är så glad att de jag jobbar med samt andra Friskisar (fint smeknamn) är så himla öppna och trevliga. 

Nu ligger Tacos i magen och jag ska sätta mig ner och göra ett träningsschema för veckan :)

Gillar

Kommentarer