Hemmaträning

Idag är en riktigt trött dag. Regnet faller ner och jag är inte alls pepp på att gå ut. Men när det blev ett uppehåll lyckades jag komma ut på en promenad med Elton och Ajax. Jag hade dessutom tänkt gå till gymmet efter men jag kände mig så slö och Elton hostar mycket. Så därför valde vi att stanna hemma. Kändes som ett bra beslut.

Efter många om och men så valde jag att köra ett snabbt träningspass hemma. För jag vet att jag blir piggare efter och mår bättre. Det tog även ett tag innan jag bestämde mig för vad jag skulle träna. Jag brukar inte tycka om att köra 20-30 min för jag svettas som en gris och om jag väl svettas och måste duscha så vill jag träna längre. Så det var bra träning för mig mentalt att träna ett kortare pass.

Jag brukar träna i källaren men idag blev det i Eltons rum. Jag började med 5 min uppvärmning enligt videon under samt ett 20 min helkroppspass. Jag gillade verkligen passet på 20 min då det var 45 sek arbete och 15 sek vila och det var bara nya övningar så man blev aldrig uttråkad.

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,
Så fint😨
nouw.com/jenniesh