Hemmagjorda questbars - recept!

Vilken dag det varit för mig idag med mitt humör. Efter dålig sömn, jobb och sen hem och tvätta så var jag tvungen att däcka på soffan 40 minuter. Sen tog jag mig i kragen och drack en Celsius och drog in till stan för att träna. Blev 30 intensiva minuter på crosstrainern plus en tabata för styrka sen skrek kroppen efter mat. Blev helt yr, hungrig och kände mig nästan mentalt galen. Så var tvungen att avbryta, gå och handla och hem och laga mat. Nu mår jag bättre och myser i soffan efter ett längre samtal med min älskade mamma i telefon.

Som jag lovade imorse så kommer ett recept på hemmagjorda questbars.

Grundrecept:

30 g fibersirap (hittar ni HÄR !)
ca 25-30 g whey protein .

Micra först fibersirapen  tills den bubblar. Blanda sedan ner proteinpulvret i fibersirapen och rör om. Man kan behöva tillsätta ca 1 tsk vatten för att få allt till en deg.

Ett tips är att fukta händerna med vatten och rulla/sätt ihop degen med händerna och sedan tryck ut på ett bakplåtspapper och forma till en bar.

Man får välja själv smak på protein, om man vill tillsätta tex nötter,jordnötssmör, chokladbitar osv. Går att smaksätta hur man vill, och det är bara fantasin som sätter gränser.

  • Recept

Gillar

Kommentarer

eswensson
eswensson,
Vad gott 😊
nouw.com/eswensson
Lillemmish
Lillemmish,
såg gött =)
nouw.com/lillemmish