Har läkaren glömt av oss?!

Jag sitter just nu och försöker tänka tillbaka på det senaste året och hela resan med Elton. I eftermiddag ska jag och Tom bli intervjuade angående Elton och hela resan vi varit med om. Jag känner att det är så mycket man vill få sagt så det kommer vara svårt att veta vad som är viktigt och relevant. Så jag hoppas verkligen vi får tydliga frågor istället för en allt för öppen fråga. Jag försöker även se efter hur många som har Eltons diagnos i Sverige osv.

Igår frågade jag även på min instastory hur lång tid det brukar ta för andra att få svar på sina EEG. Vissa brukade få svar samma dag men max var 1-2 veckor. Nu har det gått över 1 månad sedan Elton gjorde sitt EEG, och vi har inte fått någon återkoppling eller svar. Så jag ringde idag till kontaktpunkten på sjukhuset för att se om läkaren hade någon inbokad telefontid till oss, men icke sa nicke. Så nu skulle de skicka ett meddelande till dem att vi vill ha svar.

Åh titta vad liten han varit.

  • Elton

Gillar

Kommentarer

Borderlinebitch88
Borderlinebitch88,
Heej, vad jobbigt att det tar sådan tid :/ min son hade feberkramper länge och när dem tog tester på han så fick vi svar samma dag . och vänta med en sån liten ... usch lider med dig. Vad är det för diagnos ? Styrkekramar !!!
nouw.com/borderlinebitch88
rosachica
rosachica,
Ja och de ringde upp oss från sjukhuset och sa att det kan ta 3 månader för att få svar, helt sjukt! Han har en genavvikelse och epilepsi (ohtahara syndrom) ❤
nouw.com/rosachica
matildaolsson1021679
matildaolsson1021679,
Men så söt han va😍 hoppa allt ser bra ut❤️
rosachica
rosachica,
Tack såmycket 😃 <3 ja det hoppas jag med
nouw.com/rosachica
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229