Har inte en bebis längre

Nu har det varit tyst här ett par dagar. Jag känner mig rätt låg och sliten även om jag inte gör så mycket. Elton har under en längre tid varit förkyld och nu har det blivit värre igen. Tycker så synd om honom när han hostar och snoret gör det svårt för honom att andas även om vi försöker hjälpa till. Detta gör att han låter som bara den på natten samt han kan ibland vakna och tro att det är morgon. Är inget ovanligt att han ligger och pratar mitt i natten och han har börjat skrika ibland. Han har upptäckt att han kan ta högre toner med sin röst haha.

I helgen var jag och hälsade på min bror och hans familj i varberg. Var mysigt att åka dit och hänga några timmar. Sen har jag och Tom varit på IKEA i helgen för att leta lite inspo till kök osv. Vi passade på att testa att sätta Elton i en matstol för att se hur det går. Han är väldigt vinglig i nacken så han är inte redo riktigt ännu, men snart kanske.

I lördags gick vi även hem till Toms föräldrar en snabbis på kvällen för att låta Elton bada lite i deras badtunna. Jag kan bara säga att jag längtar tills vi flyttar då vi får badkar. Och vem vet, blir kanske ett spabad/badtunna i trädgården med 😃

På tal om rubriken så känns det som jag inte har en bebis längre. Vi valde att i början på veckan byta till sittdelen på vagnen. När man har liggdelen så känns det som man har en bebis men att de blivit stora när man har sittdelen. Vi kände dock att det var dags och skönt att kunna variera läge på Elton lite mer. Jag tror han är nöjd iaf!

  • Elton

Gillar

Kommentarer