Här är resultatet

Efter många timmars slit och jobb så är vi äntligen klara med lampan. Är väldigt glad att Tom hjälpte mig så vi gjorde den tillsammans. Utan honom hade de tagit ännu längre tid men som sagt nu är vi klara och vi är väldigt nöjda.

Jag längtar som bara den tills vi flyttar. Det är 22 dagar kvar tills vi får lägenheten!! Jag längtar tills vi får börja måla om, byta golv samt bara få in våra möbler. Vi har mycket svarta möbler nu men vi vill ha lite ljusare nu när vi flyttar.

Just nu har vi svart sänggavel, svart malmbyrå, svart hylla i sovrummet. Men vi har beställt hem en ny kontinentalsäng i ljusgrå färg. Så ska bli så skönt att få mer ljus och då passar nya lampan in perfekt. Hittade lite bilder på instagram på den sängen vi köpt. Så det är med denna sänggaveln vi kommer ha som är här under.

Gillar

Kommentarer

lillfoppan
lillfoppan,
Men wow, vad fin den blev!!!
nouw.com/lillfoppan
ainastrand
ainastrand,
Vilken tjusig lampa 😊
nouw.com/ainastrand
linneaass
linneaass,
wow så fint det blev!!
nouw.com/linneaass
Svatantrya
Svatantrya,
Tänker göra tusen lampor nu! haha

ps, Jag delar just nu ut en rabattkod + ett presentkort till personlig almanacka till en av mina läsare som delar med sig av sina mål inför 2017 😊 Att läsa andras mål och att ha mål är alltid så inspirerande och det vill jag uppmuntra! 😊 (Sponsrat av min egen plånbok)
nouw.com/svatantrya