Haft världens bästa år!

2012-2013 har varit den bästa tiden i hela mitt liv. Imorgon är det ett år sedan jag och Tom blev ett par och vi har haft det fantastiskt under detta året. Han har funnits för mig och vi har upplevt olika händelser i livet tillsammans. Förutom kärleken har mycket annat bra hänt i livet. Var på en underbar studentresa i Egypten, vi var 20 grymma tjejer en vecka i Sharm el sheik, det blev fest, god mat, sola , utflykt med privat båt och massa mer. Kommer vara ett minne för livet!

Sen kom tiden då man tog studenten, vilken jäkla lycka! Men man saknar alla som bara den. Inte långt efter detta blev det Grekland med en väldigt bra vän Caroline. Perfekt väder och allt var helt underbart. Sommaren var full med jobb men jag överlevde, började högskolan men hoppade av efter 1,5 månad. Glad att jag lyssnade på mig själv och insåg att de inte var de jag ville.

Under denna tid bestämde jag mig för att jag måste göra något åt min hälsa och min kropp. Jag började träna mycket mer och käka mer nyttig. Till nu har det blivit - 10 kg men gått upp lite (muskler). Har blivit så mycket säkrare i mig själv.

Sen får vi verkligen inte glömma resan till Thailand med min älskling mellan November och December. Måste erkänna att jag var lite rädd att vårt första bråk skulle komma samt att man skulle bli trötta att vara på varandra 24/7 i 2 veckor.  men detta hände inte, inte ett enda bråk eller något tjafs! Vi var endast ifrån varandra 1 gång under hela resan och det var under 2-3 timmar. Men jag blev mer säker och kärare för varje dag! Det var den bästa resan och jag var så lycklig!

Nu är det ett nytt år, snart 20 år och ett år tillsammans med den finaste killen. Sen att jag har ett jobb som jag trivs så bra med gör det inte värre. Tack alla som finns i mitt liv :)

Gillar

Kommentarer