Gravid vecka 40

Dagarna går så extremt långsamt just nu. Jag sover dåligt på nätterna, är uppe runt 6 gånger per natt för att kissa. Hon trycker så mycket på blåsan så man måste springa så många gånger. Jag är riktig trött på dagarna och då man är hemma nu så går dagarna rätt långsamt. Är tur vi har hund så man får komma ut då och då när jag orkar. Något jag är glad över är att foglossningen känns lite bättre så kan gå ut och gå lite. Dock får jag mycket förvärkar men jag känner att det är värt det, jag mår så mycket bättre psykiskt när man fått gå ut och gå.

Jag längtar så mycket tills det är dags men samtidigt känner jag att jag inte är redo haha. Det är dock lite mysigt att gå runt och vänta på något som man inte vet när och hur det kommer starta. Kommer jag ha en vattenavgång? kommer det starta med värkar? kommer jag få igångsättning? Ingen vet ännu och det är en mysig känsla att inte veta.

Förra veckan firade vi att Elton varit fri från synliga kramper i 2 år. Så underbart att kunna fira det. Sen fyllde jag även år i veckan. Tänk att jag redan är 28 år.

Gillar

Kommentarer