Fullt ös hela dagen

Herregud vilken dag det har varit!!! 05:00 ringde klockan och jag ställde mig i köket och kokade pasta samt fixade min sallad till lunchen på jobbet. Sen 06:30 började jag jobba och öppnade efter storstädning som varit i helgen. Allt jag kan säga va KAOS! var sååååååå mycket att lyfta och det var så tungt. Slog mig ett par gånger och var riktigt jäkla irriterad. Fattar inte vad dom tänker när EN person skulle fixa klart i gymmet. Så sprang runt tills tröjan var helt genomblöt. 

Så det var jobb till 14 sen vid 15 stod jag i stan på Demo med Nadja i nordstan. Var riktigt roligt och man märker hur ett bra humör och leende sprider sig vidare till människor. Så roligt att göra demos för celsius. Vi stod till 18 och sen drog vi till Hemköp och handlade lite snabbt och jag drog sedan vidare till gymmet. Körde GRIT Strenght och var riktigt otaggad innan passet då jag var extremt trött. Men det gick bättre under passet och då hann jag inte tänka på att jag var trött.

Så nu har jag ätit turkisk mat som min älskling köpte till mig samt tagit en dusch. Dags att njuta i soffan efter en så lång dag!

Gillar

Kommentarer