Fredagsmysfys!

Nu är det äntligen fredag och helgen är så nära, hur underbart är inte de?

Min morgon började 8:00 på Willys för jag var i stort behov av keso, kvarg och äggvita. Men lyckades dessutom få med mig annat gott också. Köpte för första gången kycklingfärs och gjorde sedan tacos kl 9:00 på morgonen av det. Käkar tacosen nu på min rast på jobbet. Smakar himmelskt och så gott med massa grönsaker.

Men efter jag hade handlat imorse så åt jag snabbt frukost (gröt) och drog sedan vidare till gymmet. Körde rygg samt mage och lite kondition. Avslutade på trappmaskinen , fy helvete vad den biter i benen. Pulsen går upp snabbt som bara den och svetten rinner.

Jobbar till 20:30 sen blir det nog vidare in till stan för dagens andra träningspass. Får se om energin finns där och om det lockar. Blir kanske tabata alt cardio!

Ett tips på ett gott mellis/kvällsmål:

1 dl casein (body science) + ca 1.5-2 dl vatten
Sen blanda keso + kvarg + funlight + hallon.

Varva dessa två blandingar och ät och njut. Fullt av proteiner!

Dagens grymma middag!

Gillar

Kommentarer

srundstrom
srundstrom,
Härlig start på dagen!! Kycklingfärs är underskattat, borde ligga i vanliga köttdisken så man kommer ihåg det! Oftast ligger det lite gömt:-/ nå, blev det ett andra träningspass??:)
nouw.com/srundstrom
rosachica
rosachica,
Aa de är sant, för vi har det vid kycklingen på vår Willys, men brukar kolla där rätt ofta som tur är :) Japp det blev lite kvällslöpning på gymmet med massa stretch efter :)
nouw.com/rosachica