Framhäv dina former!

Först och främst. Något väldigt viktigt - var stolt över din kropp! Ni vackra allihopa, precis som ni är. Att visa sig på stranden kan vara en pina för många, oavsett hur man ser ut. Det är tyvärr väldigt vanligt, och lätt, att känna sig obekväm i badkläder bland andra människor. Något som faktiskt kan hjälpa självkänslan är att känna till sin egen kroppstyp när man ska köpa bikini/baddräkt. Den rätta bikinin/baddräkten kan göra underverk för din figur!

Rektangel - du har en rak smal kroppsform med liten byst och små höfter. För att framhäva dina former på bästa sätt ska du satsa på överdelar som ger en illusion av att fylligare byst (tips: triangelformad halterneck eller bandeu med lite vaddering) och underdelar som är smalt skurna eller har knyte i sidan. Badräkt med cut-outs är ett vinnande koncept! På så sätt skapar du en illusion av kurvor. Annars är badkläder med volanger och rynkor att rekommendera!

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR

Timglas - Du har breda höfter och fyllig byst. Helt enkelt format som ett timglas (lucky you!). Satsa på en bikini med matchande färg eller mönster, för att få en balanserad känsla. Breda axelband och högt skurna underdelar är perfekt för den här typen av kroppsform. Breda axelband, eller halterneck, ger bra stöd till bysten.

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR

Äpplet - även den här kroppsformen kännetecknas av en fyllig byst, men oftast med smalare höfter och ingen definerad midja. Markering av midjan är A och O vid den här kroppstypen. Baddräkter, höga (gärna mönstrade) underdelar och kupade överdelar är till fördel för äpplet. V-ringning på överdelen är ett tips!

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR / 9. HÄR

Päronet - breda höfter och liten byst. För att framhäva din kroppsform på bästa sätt ska du satsa på en överdel som är vadderad, för att ge illusionen av en fylligare byst, samt en underdel som är högt skuren i grenen - vilket ger illusionen av längre ben.

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR

Övriga tips:

- Baddräkter med cut-outs eller trekants-bikini förstärkerkurvor
- En mörkare underdel och en överdel i färg tonar ner breda höfter
- Högt skurna underdelar förminskar breda lår och ger illusionen av längre ben
- Horisontella ränder förstorar, vertikala förlänger
/ Tipsen kommer ursprungligen från tidningen CHIC. och inlägget innehåller adlinks!

Gillar

Kommentarer