Försöker få en vardag

Ännu en ny vecka och dagarna rullar på. Allt är jobbigt men vi tar dag för dag och försöker njuta av all tid vi får med vår älskling. Det känns som man kommit in i en vardag igen vilket är rätt skönt och så viktigt för att orka.

Jag försöker ibland komma iväg till gymmet och det känns ibland fel men ändå rätt. För att orka, speciellt psykiskt så måste man komma hemifrån. Elton får följa med och har vid varje besök på gymmet sovit gott i vagnen. Jag har självklart en klump i magen som jag alltid har då jag går och väntar på att nästa anfall ska komma. Men jag kan inte låsa mig inne och vara rädd. Jag behöver göra saker för mig själv som får mig att må bättre för att orka med vardagen och ge Elton all kärlek och närhet jag kan.

Jag måste faktiskt säga att jag är stolt över mig själv som följer rådet att man ska göra saker för sig själv för att kunna vara en så bra förälder som möjligt. Det är lätt att ge det rådet till andra och sen inte leva efter de själv. Men jag känner att jag ändå lyckas göra saker som får mig att må bättre.

  • Elton
  • Nära Toleredsgatan , Göteborg

Gillar

Kommentarer

Eleni
,
All kärlek och styrka. Tänker på dig och din familj. ❤️
Frida Stjern
,
Åh Linda, styrkekramar till er och Elton från Hardy, Pia, Simon och Frida Stjern. Han är så söt!!