Förskola för Elton

Var tar tiden vägen egentligen?! Det var precis helg och nu är det fredag igen. Tycker nästan det är lite läskigt när tiden går så snabbt. Jag och Elton har fullt upp hela dagarna så därför går tiden mycket snabbare. Som idag var vi först på habiliteringen och sedan var vi hos tandläkaren. Jag börjar känna mig lite stressad då vi har börjat komma in i tankarna om förskola till Elton. Det jobbiga är att vi inte vet hur processen är när man har ett barn med behov. Vi ringer runt och blir hela tiden skickade vidare men det är ingen som vet. Detta är bara början av allt kämpande vi kommer få göra i framtiden. Jag vill inte ens veta hur många fajter vi kommer få ta i framtiden om Eltons och våra rättigheter.

Mycket är en stress för jag vill inte lämna Elton till förskolan , men samtidigt kommer jag behöva börja jobba längre fram. Det är många tankar som går i ens huvud, kommer Elton klara av förskola och speciellt med alla infektioner då han är infektionskänslig. Kommer han kunna gå på en vanlig förskola och ha en resurs eller behöver han gå på en förskola för barn med funktionsvariationer. Jag vet inte hur det kommer bli eller vad som är bäst för Elton. För det är det som är det viktigast, vad är bäst för honom.

Det finns en förskola som jag fastnat lite för och när jag ser deras video på youtube så börjar jag gråta. Jag gråter för att jag tycker det är så FINT när man kan fånga upp barnens förmågor att klara mycket själva. Ett tips är att kolla på videon här under.

Om det är någon av er läsare som vet hur det fungerar med att söka förskola för ett barn med behov får ni mer än gärna kommentera <3

  • Elton

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229