Forma rumpan och få ett grymt flås

Att träna efter man stängt är det bästa, man kan bokstavligt talat springa mellan maskinerna och inte oroa sig att man är ivägen eller nån är på maskinen man vill ha. 

Jag körde lite olika övningar med fokus på ben och rumpa. Men den tuffaste var utan tvekan min egna intervall jag körde på. Kommer förklara mer noga och visa bilder. Men det bestod av "3 moment med två övningar". 

Hur jag gjorde!

1. Jag började med gummibandet som jag korsade och stog ungefär höftbrett. Sedan tar man ett steg snett bak med höger fot och sedan bak med vänster fot, sen fram med höger fot och efter det fram med vänster fot. Detta upprepar man tills man känner att man inte orkar mer.

2. Sedan sprang jag bort till trappan från frivikten (en riktig spurt)

3. Upp och ner för trappan 4 gånger. När jag sprang upp gick de snabbt och med höga knän sen lite jogging ner och så körde jag igen. 

4. Efter detta var det vidare till hip abduction/abductor där jag körde en teknik där jag hoppar fram med rumpan och får "plattorna" närmare rumpan. Körde denna övning tills jag verkligen inte orkade mer.  Vet inte varför men maskinen på vårt gym (ACTIC) var mycket lättare än på Sportlife. Lyckades köra med upp till 71 kg på gymmet idag men på sportlife kör jag runt 38 kg, sjuk skillnad på vikt!!!

5. Sedan blev det upp för trapporna och samma procedur som (3) , sedan in i frivikten och började om på 1an.

 

1.

2.

3

4. (glömde sportbh därför jag har BH)

Gillar

Kommentarer

theresef
theresef,
sv; najs! :) fin blogg också
nouw.com/theresef
ewalstad
ewalstad,