Före och efter bilder på kroppen

Jag har fått frågan från vissa att de vill se lite bilder på min förändring och så långt jag kommit just nu. På före bilderna så är ena tagen från Maj 2012 och en Juni 2012, Kan säga att jag hatar och skäms över dessa bilder, men det är det förflutna!! Den andra efter bilderna är från Thailand nu så ca 1 vecka sedan. De resultatet jag har är  sedan jag bokade min resa till Thailand så ca 2-3 månader sedan. Inte världens magiska förändring men det är en början och hoppas jag är ännu nöjdare till sommaren 2013. 

Jag har långt ifrån en perfekt kropp (i mitt tycke) men jag kände mig för första gången på länge inte obekväm i min kropp (i bikini) nu i Thailand. Så jag är stolt över mig själv att jag mår bra!

Innan: ca 65 kg
Efter: ca 58,5 kg 

Blir så glad när jag får kommentarer som denna! Tack så mycket och ni ska veta hur glad jag blir!
Sen vill jag dessutom säga tack till Celsius som sponsrat mig och hjälpt mig med min motivation och att jag orkar mer!


<

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Oj vilken skillnad, grymt jobbat. Önskar verkligen jag hittar motivationen till att ta tag i min kropp oxå, eller ja motivationen till att fortsätta. Börjat har jag gjort så många gånger! Hur mycket tränar du och vad äter du? :)
rosachica
rosachica,
Tack så mycket! :) Jag tränar ca 5-6 dagar i veckan och ibland blir det 2 ggr om dagen. Om jag tränar 2 ggr dagen så är det uppdelat med kondition ett pass och sen styrka ett annat. Sen försöker jag äta nyttigt på vardagarna med mycket protein samt mindre kolhydrater. Viktigt med mindre kolhydrater på kvällarna. Äter dessutom ca 5-6 ggr om dagen, hellre små mål än fler stora. Då får man mindre sötsug plus förbränningen håller igång under hela dagen. Börjar alltid morgonen med ett kallt glass vatten för att väcka kroppen och förbränningen :)
nouw.com/rosachica
Guest,
Jättefin ju! Vad duktig du är! Jag har också "förebilder" som jag är mindre stolt över och som jag gärna förtränger. Du ska verkligen vara stolt över ditt resultat :) Kram
www.malinbrinde.devote.se
rosachica
rosachica,
Tack så mycket :D vad glad jag blir!
nouw.com/rosachica
Guest
,
Oj! Shit va duktigt!! Blir så inspirerad!! Grymt tjejen!!