Förberedelser för Ajax

Känns som det är en liten bebis man ska få. Längtar som bara den till Ajax kommer hem och tycker det är så roligt att köpa hem saker till honom. Säng, koppel, halsband, skålar, och sådant är köpt. Senaste köpet blev en valphage som man kan ha i vardagsrummet om han vill vara där och mysa. Men den blir även perfekt att ta med ut på gräsmattan i sommar samt ha med oss när vi ska till Stockholm och Skåne i sommar. Så lätt att ta med och en perfekt plats där Ajax kan känna sig trygg.

Nu är det lite småsaker till som ska köpas. Tex klotång, saxar, kam, borste osv. Även en transportbur att få hem honom i. Ska mysa till den med goa filtar och göra det riktigt mysigt i den.

Tror min blogg kommer råka bli lite av en hundblogg när jag är i valpbubblan. Dock får det bli så eftersom bloggen egentligen är lite av en dagbok och jag vill kunna kolla tillbaka senare i livet.

​Har jobb idag 9:30-15 sedan blir det direkt in till stan för att kör GRIT Cardio med Carro. Efter de drar vi iväg och ätet god sallad. Är verkligen en toppensöndag!

Gillar

Kommentarer

Embla
Embla,
Åh va fin blogg du har! Skulle va jätte roligt om du hade viljat kika in min, bara om du har lust såklart! 😊❤️ kramar
nouw.com/embla
Laila,
Så fin blogg:) Blir roligt att följa er med
Ajax här:)
www.firstinlines.se