Fitnesslinda.se

God jul och trevlig fortsättning!

Jag hoppas verkligen ni har haft en bra jul , för de har jag haft iaf. Fått mer julklappar än vad jag hade kunnat önska mig, samt mer pengar än vad jag hade kunnat önska mig. Perfekt nu när jag snart blir student och behöver allt man kan få.

Fick allt från träningskläder, köksartiklar, skönhetsvård osv. Går inte nämna allt men man kan nästan säga att jag fick allt från himmel och jord. Något jag redan testat är mitt muffinsjärn, så gjorde proteinmuffins igår. Sen till frukost idag gjorde proteinvåfflor i mitt nya våffeljärn.

Sen när jag kom hem på kvällen igår köpte jag ett eget domännamn till min blogg så nu kan man söka på www.fitnesslinda.se för att komma till bloggen. Sen min tävling Change your body har blivit lite på is och kommer istället att startas upp efter nyår. Då jag tror fler kommer vara taggade samt ha massa nyårslöften om att börja träna.

Nu är det dags för mig att dra till jobbet, jobbar 9:30-14:30 (tänkte träna innan jobbet men mitt larm gick aldrig igång, riktigt arg :(  )

<

Gillar

Kommentarer