Fettförbrännande mellanmål!

Godmorgon alla! Hoppas ni sovit gott, för det har jag gjort iaf!

Taggar nu upp för en dag med utbildning på jobbet och sedan på kvällen kör vi en kick-off. Så kommer tyvärr vara bara hela dagen. Men lite inlägg kommer dyka upp under dagen, bland annat dag 2 på kostschemat. Tänkte just nu tipsa om lite fettförbrännande mellanmål, Sen blir det frukost och dags att fixa sig för min del.

 • 1. Salladswrap:
  Gör en nyttigare wrap genom att byta ut tortillabrödet mot ett stort salladsblad. Fyll med tonfisksallad, köttfärsås eller en färsk tomatsalsa.
   
 • 2. Äpple och jordnötssmör:
  Fibrerna i äpplet minskar sötsuget, dessutom innehåller de ämnet pektin som begränsar hur mycket fett som kan absorberas av dina celler. Med en matsked osötat jordnötssmör får du i dig goda fettsyror och mättande protein. 
   
 • 3:  Hårdkokt ägg
  Koka upp några ägg och förvara i kylen så har du alltid ett mellanmål när suget sätter in.
   
 • 4: Kanelkeso med äpple
  Keso är både fettsnålt och rikt på kalcium, vilket har en positiv effekt på förbränningen. Strö över kanel och du sänker också kroppens insulinnivå som hämmar fettförbränningen om den är för hög. 
   
 • 5: Proteinpannkaka
  Genom att blanda ner en skopa proteinpulver i smeten har du enkelt förvandlat din pannkaka till ett fettförbrännande mellanmål. I och med att proteinet kräver mer energi än kolhydrater och fett för att brytas ner ökar du förbränningen samtidigt som du håller dig mätt längre.

 

Gillar

Kommentarer