Få sin dr��mkropp

Ett av de målen jag jobbar med just nu är att få min drömkropp. Jag började seriöst för ca 2 månader sedan då jag bokade en resa till thailand med min pojkvän (nu är det bara 6 dagar kvar!!!). Min första tanke var jag vill inte vara som en strandad val och känna mig helt osäker i mig själv på stranden. Så jag tog tag i de och började kämpa. Som jag sagt innan så är jag långt ifrån min drömkropp men jag är påväg. Nu ser jag iallafall bättre ut än för 2 månader sedan. Men jag hoppas att få massa resultat till sommaren 2013. Jag är taggad som bara den att leva ett bättre liv som jag gjort ett tag nu. Jag trivs så bra och mår mycket bättre.

Träningen har gett mig mycker mer självförtroende i vardagen och jag har kommit över den delen i livet då man tycker man är så himla ful. Självklart är jag inte världens snyggaste men jag är inte världens fulaste heller som man kunde tycka innan. Träningen har dessutom psykiskt hjälpt mig i mitt förhållande. Är inte lika svartsjuk och osäker i mig själv i förhållandet. 

Så alla som tvekar på om de ska ta "de där" träningspasset idag. TVEKA INTE! träna på och låt endorfinerna sprudla inom dig och må toppen!! 

Tänkte visa en bikini jag köpt från Victorias secret, den sitter inte snyggast nu , men nästa sommar då ska de vara BAAAM!

Gillar

Kommentarer