Ett halvår utan kramper

För varje timme, dag och månad som Elton är krampfri blir jag så lycklig. Igår hade Elton varit krampfri i 6 MÅNADER. Känns så sjukt och jag trodde aldrig att detta skulle hända, men hoppet fanns alltid. Jag kommer ihåg hur hemskt det var att se Elton få sina spasmer/kramper som höll på 10-15 min flera gånger om dagen. Jag var så avundsjuk på de som hade lyckats bli krampfria. Jag var självklart så lycklig för dem som hade lyckats men jag ville samtidigt att Elton med skulle vara fri från kramperna. För vem vill se sitt barn lida?! Ingen.

När man har ett barn med en funktionsvariation så kommer man in i en ny värld. Ens instagram och facebook består av konton med barn och föräldrar med speciella behov. Jag visste knappt vad funkisfamilj var innan. Jag trodde nästan det var en familj som gillade att bo i funkishus och gillade naturen.. hahah, så fel man kan ha.

Något jag älskar med denna "världen" är när man får se barn göra framsteg. Bara ett leende som är en självklarhet för de flesta föräldrar kan vara det största någon annan kan få uppleva. Jag blir så genuint lycklig när jag ser andras framsteg, det är inte ovanligt att jag fäller någon tår för jag blir så glad.

Igår var första gången jag hörde Elton skratta utan att vi kittla honom. Han fick en petflaska och tyckte den var så rolig. Och när han råkade kasta bort den så skrattade han. Åh vad glad jag blev att höra detta!

  • Elton

Gillar

Kommentarer