En video om Eltons diagnos

Onsdag och imorgon ska vi äntligen åka till Varberg för att gå till Kom i Kapp och köpa saker till Elton. Detta är möjligt för många av er som skänkt pengar till Elton för att kunna köpa saker anpassat till honom. Insamlingen min svägerska (om det kallas det haha) hade gjorde att ni skänkte lite över 6000 kr, TACK! Vi kommer att köpa en pulka och sen får vi se mer vad som finns och vad som passar honom. Ska bli väldigt roligt att gå runt i en affär med fokus på sådant som passar barn och vuxna med funktionsvariationer.

Igår satt jag och sökte lite på youtube och kom in på en video som berättar lite enkelt om avvikelsen Elton har. Så jag tänkte dela med mig av den videon för er som är intresserad. Sen har ju även Elton Ohtaharas syndrom vilket är en epilepsi diagnos och det är den som är väldigt tuff och inte är rolig att läsa om.

Just nu sover Elton och jag försöker plugga. Jag ska även jobba ikväll så blir en lång dag då jag är hemma runt 23 när jag jobbar på jouren. Jag tycker dock om att ha mina pass, då jag jobbar 1 gång i veckan. Är skönt att under föräldraledigheten jobba lite så man inte kommer bort för mycket från sitt yrke.

Två bilder från morgonens promenad. Tur man har hund så man kommer ut och går.

  • Elton

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229