En nackdel i min graviditet

Jag börjar med att varna att detta kan bli ett negativt inlägg. Men jag vill bara skriva av mig lite och eftersom bloggen kommer vara en del för mig att kunna se tillbaka på min graviditet. Därför känner jag för att skriva om sådant som är mindre roligt, för allt är inte en dans på rosor. Och nej man behöver inte alltid vara positiv.

Något som varit jobbigt senaste tiden är att man känner inte igen sig själv. Som igår har jag bara velat ligga hemma och gråta. Känslan i kroppen är att jag känner mig meningslös, deppig och helt tömd på känslor. Men egentligen så är jag inte ledsen över något och jag vet att jag inte är meningslös. Dock så är det den känslan jag har i min kropp.

Jag känner ångest, och tanken över att jobbet börjar nästa vecka gör inte saken bättre. Jag skäms av att ens skriva detta men det är så jag känner. Jag har noll energi, orkar inte ens sova om dagarna för jag känner mig så tom inombords. Ni vet den känslan man kan få när man är så extremt uttråkad så man orkar inte göra något annat än att stirra in i väggen.

Som tur är så vet jag att graviditeten kommer leda till något helt fantastiskt. Tänk att vi kommer få en ny familjemedlem snart. Som man längtar! Får fortsätta mysa med Ajax och med Tom, för kärlek har jag verkligen runt om mig. Och idag checkar vi in på Sankt jörgen park för häng poolside lounge/deras spa med middag och övernattning.

Man får sätta ett leende på läpparna och ta dag för dag!.

Gillar

Kommentarer

Saarabusseee
Saarabusseee,
Styrka till dig min fina Linda <3
nouw.com/saarabusseee