En liten rebell

Gårdagen blev ett litet äventyr för mig. Har lovat Carro ett tag att åka förbi hennes jobb i Partille. Och igår kom jag äntligen iväg och det var allt mäckigt. Jag fatta inte så mycket vid byten av bussarna osv men till slut kom jag fram. Så hängde lite på gymmet där innan vi drog igång med träningen. Motivationen var nere i botten på oss båda men sen bestämde vi oss för att gå in i en sal och köra tabata. Så det blev ett bra pass i slutändan och man var så svettig efter.

Efter en snabb dusch drog vi till Allum och I love Pizza för att käka deras grymt goda sallad. Låter som man inte var borta så länge med allt detta tog 6 timmar dörr till dörr haha. Gick hemifrån 15 och kom hem lite efter 21. Men var så roligt att ses för var ca 2v sedan sist.

Nu undrar ni säkert över min rubrik på inlägget och det har med Ajax att göra. Gud vad jag är frustrerad då han just nu är i tonårsåldern och testar sina gränser, lyssnar inte osv. Man blir så irriterad men det gäller att fortsätta träna träna och träna. Men man vill ibland bara lyfta upp honom och ta hem honom och ge honom husarrest haha.

Gillar

Kommentarer

Tilda Barkselius,
Underbart att träffa någon en inte sett på länge!
tilda.vione.se
Maja,
Duktiga!

www.jaggerdigminmorgon.blogg.se
jaggerdigminmorgon.blogg.se
Wahhlgren
Wahhlgren,
Härliga bilder!!!!! 😍
nouw.com/wahhlgren