En erfarenhet rikare!

Nu är vi en erfarenhet rikare i livet! Jag och Tom gick nämligen på en lägenhetsvisning i måndags och i tisdag så började budgivningen. Det har varit mycket snabba ryck med lånelöfte osv nu i veckan så man har varit lagom snurrig i huvudet.

Vi gillade lägenheten väldigt mycket då den var totalrenoverad och extremt fräscht. Köket var inte ens använt och ingen bor i lägenheten. Men vi hade inte tänkt att ge ett bud från början då allt gick så extremt snabbt. Såg nämligen denna lägenheten i söndags och vi har inte ens letat lägenhet innan.

Vi fick en känsla av att det inte var så mycket folk på visningen och ingen som verkade speciellt intresserad. Så vi hoppade på budgivningen. Så det var ett "budkrig" mellan oss och någon annan person. Men tillslut valde vi att hoppa av då vi hela tiden höjde vårat max. Och här har man lärt sig att man måste innan budgivningen börjar bestämma exakt summa vad som är max. För vi sa flera gånger "Detta är sista budet".

Nu efteråt har jag så svårt att släppa lägenheten och hade vi lagt 50 000 till hade vi fått den. Men som Tom säger man ska aldrig ångra sig. Detta var dessutom vår första visning någonsin. Så det lär komma upp mycket mer som man vill köpa.

Ni som äger er bostad hur kände ni inför ert första köp? Var det lite ångest och stress då det är ett stort beslut? Hur tänkte ni?

Gillar

Kommentarer

Victorialindahl
Victorialindahl,
Åh spännande! Jag var som ett nervvrak under budgivningen för vårat hus och trodde aldrig vi skulle vinna den. Jag vågade inte hoppas på för mycket innan vi hade signat alla papper eftersom det kan hända precis vad som helst, men den känslan när det var signerat och klart alltså! Och i efterhand är jag glad att vi förlorat alla andra budgivningar för sista gången blev det verkligen perfekt! Gå på magkänslan och den rätta lägenheten kommer dyka upp för er förr eller senare 😘
nouw.com/victorialindahl
josephine,
Ha en fantastisk kväll! <3
josephineslifee.blogg.se
LindaLinnros
LindaLinnros,
Kommer ihåg att jag ville ha varje lägenhet vi kollade på och att jag blev jätte ledsen varje gång vi inte vann, men denna lägenhet vi köpte är den underbaraste så kunde inte blivit bättre 😊
nouw.com/lindalinnros
soderluundd
soderluundd,
Väldigt fin blogg! 😊
nouw.com/soderluundd