En dag i toppklass!

Gårdagen var så himla rolig! Hände något extremt mycket och var saker att göra hela dagen.

Vid 10:30 träffade jag mitt grymma TEAM Celsius som skulle spela brännboll på MM Sports brännbollstunering. Vår första match var mot MM Sports lag nr 1 med flera Gladiatorer från programmet. Efter denna matchen var vi så arga då vi "förlorade" men det stämde verkligen inte. Domarna var sämst och till och med Gladiatorerna sa att vi vann men domaren gjorde fel med siffror osv. Så vi åkte inte ut sedan utan fick en jokerplats bara för domaren gjorde fel och vi spelade oss sedan till final. Tyvärr förlora vi denna och kom 2a men laget som vann (ett annat MM Sportslag)  var väldigt duktiga så de förtjänade att vinna.

Sen drog vi förbi MM Sports butik och handlade lite snabbt innan vi drog hem. Var att duscha och börja fixa sig då några av oss ambassadörer bestämde oss för att göra stan osäker. Så Nadja kom hem till mig och vi drack tills fötterna blev runda och rullade vidare mot The docks. Där blev det shots, skaka rumpa och tappa bort sig totalt innan jag drog hem och mådde mindre bra.

Nu står jag här på jobbet innan jag ska öppna. Fast just nu mår jag toppen. Men för ca 1 timma sedan inte bra alls haha.

Fick ett paket från Celsius i Fredags med, så fått 2 leveranser denna vecka från dom.

Måste tipsa om Adams Café, om du bor i Göteborg åk till Frölunda Torg och ät där, deras sallad är en dröm. åt där i fredags!

Gillar

Kommentarer