En dag i mat

Så nu är jag hemma efter tenta, en sväng på stan och träning!

Jag lovade er ett inlägg med lite bilder av mat från en dag, tror dessa är från i Onsdags. Missade tyvärr två små mål men berättar i ord istället.

Direkt när jag vaknade på morgonen åt jag ca 50g keso, lite kokosolja, varma hallon och lite jordnötssmör. Har kommit in i en period då min morgoncardio är rätt hård och därför måste jag få i mig bra fetter som energi innan passet.

Sen blev det ca 1 tim och 15 min morgoncardio , ca 750 kalorier bort.

Frukosten bestod av Zoats. Havregryn, rågflingor, fiberhavregryn, riven zucchini, kokosolja, äggvita, casein.

Lunch: Sallad från greensforyou som innehöll bla detta: Pestoasta (utan nötter), sallad, morot/vitkålsmix, broccoli/blomkålsmix, bönmix, champinjoner, tomat, kyckling, fetaost och rödlök

Mellis innan träning , naturell yoghurt med en fruktsallad med bla färsk ananas, kiwi, äpple, vattenmelon, vindruva, jordgubbar, nätter och sen toppa med Pauluns musli

Middag: Libabröd med råg och kycklingfärs och grönsaker. Tog sedan mer kycklingfärs och sallad utan bröd. Var efter träningen så var riktigt hungrig.

Sista målet var en caseinkaka! Missade tyvärr en bild.

Som ni märker så ÄLSKAR jag mat och äter väldigt mycket! men kan utan tvekan och det är inte ovanligt att jag äter mer än detta.

  • Kost

Gillar

Kommentarer