En bild på Eltons EEG

I måndags var vi på sjukhuset igen för att göra en ny EEG undersökning. Elton har nu trappat ut en av medicinerna så därför ville läkaren göra en kontroll 2-3 veckor efter Elton slutat ta medicinen.

Elton har nu slutat äta Sabrilex och det känns väldigt skönt för oss och speciellt för Elton. Detta var första medicinen Elton satts in på och han blev så trött. Jag kommer ihåg när vi låg inne på sjukhuset och han låg där i sitt babynest framför oss i sängen. Det kändes som han bara krampade eller sov, man fick inte så mycket kontakt med honom. Usch det är inte roligt att tänka tillbaka på.

Jag tog kort på en liten del av Eltons EEG i måndags med. Dock så spelar man in under cirka 30-40 min så detta är bara en nål i en höstack som jag fått med på bild. Jag önskar verkligen att jag hade fått se Eltons EEG när han krampade. Men fick inte se det för den tjejen som gjorde det och vi kan inte heller få det utskrivet. Detta tycker jag är så sjukt att man inte får möjlighet att ta del av det.

Nu får vi vänta någon vecka innan vi får svaret på EEGt, Tror dock bara det kommer bli ett telefonsamtal men vi får se.

Här ser Eltons så ledsen ut för vi skulle väcka upp honom då det är en del av undersökningen. De vill att han ska somna in , sova i cirka 15-20 min och sedan ska man väcka honom.

Gillar

Kommentarer