Elton tre år och vår soffa

Nu har det varit tyst här väldigt länge. Mycket av tiden går åt att spendera med familjen och lite nya saker som fått fokus den senaste tiden. Igår fyllde Elton tre år, känns helt sjukt att jag varit mamma i tre hela år. Tyvärr går det massa förkylningar på förskolan och Elton har hostat så han fick vara hemma från förskolan. Jag hoppas dock de firar honom när han kommer tillbaka till förskolan, vi lämnade även lite glass dagen innan som de skulle äta på hans födelsedag, men det får de göra när han är tillbaka istället.

Jag håller även på med att ta körkort just nu, kör regelbundet på körskola ( 3 dagar i veckan) och försöker plugga teori hemma. Är ibland svårt att få till plugget men jag tycker det är väldigt roligt. Jag får passa på medans Ines sover.

Vår soffa

Jag har fått väldigt mycket frågor på min instagram om vår soffa som vi köpte i början av sommaren. Vi hade tidigare en soffa med divan men den hamnade på fel håll i vårt vardagsrum så den blev mest i vägen. Så vi köpte en ny soffa och fåtölj. Jag ÄLSKAR vår soffa, den är så skön och jag älskar att vi har en ljus soffa. Jag trodde den skulle bli väldigt smutsig men den har den inte blivit ännu. Sen går det att ta av tyget och tvätta i maskin och man vill det.

HÄR hittar ni vår soffa, den är även på REA nu och HÄR hittar ni vår fåtölj. (annonslänk)

Gillar

Kommentarer