Elton ska få gåstol - Att se sitt barn förflytta sig

Idag var vi äntligen på hjälpmedelscentralen för att testa ut gåstol och en arbetsstol. Tanken var från början att endast testa ut arbetsstol men när jag hade frågat om gåstol så bestämde vi att vi även skulle testa ut detta under besöket. Jag trodde inte det skulle gå som det gick idag.

Vi började med att prova ut gåstol då Elton var lite trött. De tog in tre gåstolar som Elton skulle få testa då de har lite olika funktioner och olika stöd. Elton blir inte alls ofta ledsen men den första stolen han testade så började han gnälla massor och sen gråta massor. Så det var bara att trösta och testa vidare. Tillslut var det en stol som fungerade för Elton. Han blev så glad och började hoppa och röra massor på benen så han åkte runt. Han rörde sig så mycket så de fick öppna dörren så han kunde "gå" ut i korridoren och gå lite längre.

Vi testade även en arbetsstol och fick kämpa rätt mycket med inställningar men tillslut blev det bra. Så nu har vår fysioterapeut beställt gåstol, arbetsstol och ett bord till den. Kommer bli så roligt när vi får hem allt, dock rätt trångt.

  • Elton

Gillar

Kommentarer

amandaevalilian
amandaevalilian,
Fantastiskt kul för lilla Elton 😍
nouw.com/amandaevalilian