"Du kommer vara sämst" - avslutade med guldmedalj

 

Något av de värsta jag vet är när människor speciellt vuxna säger till sina barn att dem inte klarar av något. Vad är egentligen nöjet med att trycka ner en människa så? Mår man bättre av det eller vad är grejen?

Jag har som tur är aldrig haft någon nära mig som sagt att jag inte klarat en sak. Men ibland önska jag att någon person jag gillade mindre sa till mig att jag inte kunde nå mål med träningen, för då hade jag kämpat ännu mer för att visa JAG KAN! Jag taggar till om jag vet att någon tvekar på att jag klarar nått.

När jag gick i lågstadiet (nollan/ettan) så hade vi alltid en stor tävling i skolan där man skulle springa ca 2-4 KM. Man tävlade mot de i sin ålder och jag har alltid älskat att springa så att kämpa för att vinna var ingen tvekan om saken. Jag värmde upp men olycktligtvis så ramla jag och började blöda massa på knät samtidigt kom en kille i min klass fram och sa att jag skulle vara sämst och förlora. Men där hade han så fel! Allt slutade med att jag stog med en guldmedalj och han kom tredje sist (alla i årskullen var tvungna att vara med). Lyckan efter var In your face! Stolt var jag medans han var snopen och tyst!

Så kom ihåg, DU KAN OM DU VILL!

 

Gillar

Kommentarer