Du gör mig så stolt

Idag var vi på Miniklubben som varje torsdag. Det är 1,5 timma med sång, lite lek och mest träning. Tycker om att vi har denna aktivitet en gång i veckan där man får träffa andra familjer i liknande situationer. Vi tränar på massa olika saker men framförallt mycket fokus på att få in träningen naturligt i vardagen.

Idag var första gången Elton lyckades sitta några sekunder utan något stöd alls. Jag är SÅ STOLT! Testade även på lite nya tekniker att hjälpa att stötta upp så han kan sitta lite mer. Så vi använde mina ben en stund med för att ge honom stöd.

Eltons utveckling går inte så snabbt fram och det är även svårt för oss att se hans utveckling som ser honom varje dag. Självklart gör han framsteg men när han gör något som idag så blir man extra stolt. Det är så roligt att se honom göra något som han tidigare inte gjort.

  • Elton

Gillar

Kommentarer

Maud Färnström
,
Hej jag har en ängladotter som hade Othaharas syndrome. Jag har precis sett din blogg. En väninna till mig delade artikeln i expressen då hon såg att det har othahara. Önskar er all lycka i världen och att ni får ha en fin tid tillsammans här på jorden oavsett hur lång tid tillsammans ni får ❤️