DIY Carolina gynning tavla

Innehåller affiliate-länkar

Gör din egen tavla

Ibland kan jag bli lite pysslig hemma och vill göra egna saker. Förra året så såg jag en stor snygg tavla med tryck från Carolina Gynning. Blev direkt sugen på att själv skaffa en sådan så googlade runt lite och hittade tips på hur man kan göra egen tavla med tyg. Så man kan köpa som jag gjorde ett påslakan eller t.ex. duschdraperi.

Jag tänkte lite kort förklara hur vi gjorde samt visa lite bilder jag hittat på nätet.

Först måste man köpa hem ett tyg, påslakan, duschdraperi eller liknande med ett motiv du gillar. Jag köpte DETTA , det finns dessutom på REA nu!

Sedan behöver man köpa en kilram eller brädor som ska användas till ramen. Vi gjorde så att vi köpte virke från Bauhaus som vi sedan sågade till med rätt vinkel i hörnen. Sedan spikades dessa ihop till en ram. För oss räckte det med 4 brädor runt om och ej något i som stärker upp.

Man får sedan lägga ut tyget på golvet med ramen över. Klipp sedan av tyg runt om så det passar ramen. Sen gäller det att ha en bra häftpistol och börja häfta fast tyget.

Ett annat tips är att köpa en handduk eller underlägg och rama in. Jag köpte en handduk och ramade in i en ram från Ikea. Här under kan ni se hur det blev. Dock sitter tavlan nu i hallen.

Gillar

Kommentarer

filippawinther
filippawinther,
Wow så fint 😻
nouw.com/filippawinther
sofia,
Åh vad snyggt det blev 😊
nouw.com/sofialissmyr
Jennifer å
,
vad köpte du? Går inte att se länken längre
Jennifer å
,
Vad köpte du pläd eller scarf lakan