Det som inte fick hända..

Fan, paniken i kroppen och huvudet!
Imorse visste jag inte vart jag skulle ta vägen, paniken kom snabbt som tusan. På med kläderna, ta tag i väskan och bara dra. Jag var 100% säker på att jag hade stängning idag, så vid frukosten skulle jag bara logga in i mitt schema och se när jag började. Klockan var då lite innan 9 och jag såg att jag började 08:30 PANIK!!!

Jag har ALDRIG tidigare varit sen när jag har öppnat på gymmet, och detta har aldrig tidigare hänt. Jag kände verkligen skammen att jag tagit så fel, men jag kände mig ju så säker. När jag hade trampat på cyklen som en galning och kom fram svettig som ett as osminkad och med min glasögon så tror jag de få personerna som stod utanför gymmet inte kunde bli sura. Ingen var sur och de sa att det inte gjorde något att jag var så sen. Som tur som var så hade inte så mycket folk kommit tidigt och det var bara en person som valde att gå hem innan jag kom.

Ett tips till er alla, även om ni är säkra på er arbetstid, kolla en extra gång dagen innan så detta inte händer er, för fy vad pinsamt!

  • Jobb

Gillar

Kommentarer