Den bara finns där...

Jag har en ganska irriterande förkylning som ligger och drar sig hela tiden. Den vill inte riktigt bryta ut men jag är hes, täppt i näsan samtidigt som näsan rinner, men har som tur är inte ont i halsen. 

Har varit osäker inför varje pass jag kört på gymmet men när jag tränat har de inte blivit sämre som tur är. Men igår var jag på kräftskiva hos Fanny och då prata man så mycket och högt pga av musiken så min hals blev värre idag. Var hes som bara den i morse (men som tur är ingen smärta) . Såg jag och Tom drog och tränade. Blev crosstrainer, lite rumpa , lite axlar och sen avslutade med trappmaskinen. Mår som bäst under cardion för näsan öppnar upp sig då och jag kan andas.

När jag kom hem gjorde jag min Meatza till lunch (pizza som har kycklingfärs som botten) och sen städa vi , duscha och storhandla. Nu blir det häng i soffan innan vi drar ut och äter och går på bio.

Vad gör ni i helgen?

Gillar

Kommentarer

loviisaronnborenberg,
Åh, typiskt såhär i skolstarten. Alla bakterier som florerar och sprider förkylningar, hoppas du blir bättre snart! Drick mycket ingefärsvatten och vila dig i form :D Meatzan du skriver om, skulle du inte kunna lägga ut recept på den? Låter supergott :)
www.lovisarr.shapemeup.se
rosachica
rosachica,
Tack så mycket! Det värsta är att jag inte har börjat skolan än :( vi börjar nästa måndag, så hoppas inte de blir värre då. Jag har lagt ut receptet tidigare och du hittar de här : http://www.nattstad.se/rosachica/meataza---recept-14900776 Ha det bra! :D
nouw.com/rosachica
loviisaronnborenberg,
Åh dumma mig som inte kollade registret innan, tack iallafall :D och lycka till med skolstarten!!
lovisarr.shapemeup.se
rosachica
rosachica,
Haha de gör inget :D Tack så mycket! :D
nouw.com/rosachica