De första dagarna med Ajax

Äntligen har vi fått hem vår nya familjemedlem. I torsdags hämtade vi Ajax och kan säga att vi båda var väldigt nervösa. Vi hämtade honom på förmiddagen och bilresan hem gick så himla bra. Han myste i sin bur, och satt periodvis i mitt knä och jag fick massa valppussar. Han visade inget obehag med att åka bil så det kändes bra. Han åkte även bil med oss igår med och det var inga problem. Han är lite nyfiken men lägger sig snabbt till ro.

Måste säg oj va mysigt det är med valp även om man ibland springer runt som en jobbig mamma och försöker avleda honom från bita på allt och alla. Sen har vi ju världens tur med vädret vilket gör att man inte har några problem att vara ute. I lördags låg jag ute och pluggade i solen och hade med mig Ajax. Dock var valphagen i skuggan och vattnet. Sen var kanske inte valphagen de roligaste eftersom han ändå låg den största delen utanför den i skuggan.

Nätterna går också väldigt bra. Vi får sova hyfsat ostört fram till runt 06. Då vill han busa och leka lite, samt ut och kissa. Så de första timmen blir det allt detta och sen somnar vi alla tillsammans i soffan igen.

Är så skönt för verkar inte som han har "gråtit" någon gång för att han saknat sina syskon/familj. Så det känns väldigt bra! 


  • Hund

Gillar

Kommentarer