Dag in och dag ut

Det är verkligen inte roligt att vara sjuk, och speciellt inte ha ett huvud som sprängs. Känns som dag in och dag ut spenderas i soffan samtidigt som helgen har varit full av aktiviteter.

I lördags blev jag bjuden av min älskling på restaurang (sjukt god mat på Taras) sen gick vi på bio. Igår var det först träning på morgonen men här var det inte som planerat. Skulle gå på Les mills superstar (uttagning för GRIT och bodypump) men när jag värmde upp 30 min på crosstrainern så svettades jag inte en droppe. Annars dränks jag av svett efter 2 min! Så jag körde ett lugnt axelpass på gymmet och under 1 tim och 30 min svettades jag inte något. De var då jag var tvungen att förstå att jag är sjuk.

Vid 14 drog jag till Malin och gick på hennes baby shower. Var så mysigt och hon var så vacker! Exakt så hon är vill jag vara vid min graviditet. Hon såg så sund ut (hon har hållt igång under hela graviditeten) samt lycklig. Skyndade mig sedan vidare hem för en middag och fixa mig på 15 min innan jag drog till Bingo lotto och satt i publiken med älsklingen och hans fotbollslag.

Idag har dagen bestått av häng i soffan till största delen. Sovit ett par gånger och bara slappat. VILL TRÄNA!!!

Dagens lunch som Tom kom hem med, allt bra att ha en underbar kille som tar hand om mig!

Gillar

Kommentarer