Dag 1 av tävlingen

Nu är det måndag, ny vecka och nu jäklar ska vi ta tag i allt som har med träning att göra. Det är dags att göra en skillnad men det viktigaste är att man gör detta för sig själv och inte för någon annan. Att gå ner i vikt är inte allas mål men vet att några som är med i tävlingen har som mål att förlora lite kroppsfett och få synligare muskler. Så till er som ska jobba med att gå ner i vikt, snälla ställ er inte bara på crosstrainer eller löpband flera timmar i veckan samt minska massa på maten. Ni kommer bryta ihop tillslut samt kroppen kommer bli sådär "smaltjock" jag kallar det.

Det är viktigt att äta näringsrik mat, träna kondition och lyfta vikter. En kombination av allt är det bästa! Genom att äta nyttigt och lagom mängd mat så orkar du träna hårdare, passen blir roligare samt hela din vardag kommer vara så mycket roligare. Jag har själv varit där jag stod timmar efter timmar på crosstrainern, åt väldigt kalorisnålt och unnade mig aldrig. Det blev minus på vågen, lyckades gå ner 10 kg , men jag mådde inte bra efter ett tag. Kunde bryta ihop och bara börja gråta från ingenstans. Orken till att göra roliga saker under vardagen fanns inte där alla dagar i veckan.

Nu är det inte så att jag åt så extremt lite som vissa kan göra men jag chockade min kropp rätt rejält. Sen när jag insåg att jag måste äta mer kolhydrater (uteslöt det nästan helt innan) då gick jag upp igen (inte all vikt men något kilo) men har lyckats bygga mer muskler. Men tyvärr är jag nu i den fasen där jag känner mig lite hullig. Så mitt fokus blir på ett litet underskott med kalorier, placera in kolhydrater rätt under dagen och försöka minska på alla sötsaker.

Kommer äta kalorifria såser, fitnessnudlar osv men självklart pasta , potatis, ris osv med. Går inte utesluta fett och kolhydrater helt för kroppen behöver det. Dvs rätt fetter samt bra kolhydrater, så inte massa ljust bröd, bullar, godis m.m!

Håll utkik under dagen då de kommer tips på recept och träning!

Gamla bilder där de var sommaren 2013 sen december 2012

Gillar

Kommentarer

tourtofit
tourtofit,
bra jobbat!!
nouw.com/tourtofit
Guest
,
Kan man fortfarande anmäla sig till tävlingen? :)
rosachica
rosachica,
Ja de går så bra så :D man får hoppa på när man vill under tävlingen :) men det är bara de att man får längre tid på sig om man är med från början :) vilket är idag :)
nouw.com/rosachica
Guest,
Kommer du att lägga upp tävlingen på din blogg eller måste man vara anmäld för att få tillgång till den? :)
lindaanyberg.blogg.se/
rosachica
rosachica,
Kommer lägga upp de mesta på bloggen här :) , vill du vara med?
nouw.com/rosachica