Crossfit och vilja slår allt

Hej på er! Hoppas allt går bra för er med jobb/skola/träning och vardag.

Själv har jag mycket att tänka på ang skolan just nu och praktik som börjar nästa vecka. Är väldigt nervöst men ska samtidigt bli skoj. 

Tänkte bara prata lite snabbt ang rubriken om Crossfit samt att vilja slår allt. I söndags såg jag på "I huvudet på Gunde Svan" och där träffade han simmaren Anders Olsson och kan säga att mycket han sa fick mig att tänka efter. Var ett väldigt känslomässigt avsnitt samtidigt som han gav mig en tankeställare. Om någon har haft otur och svårt i livet så är det Anders, men hans vilja ha tagit honom dit där han är idag. Ett antal guldmedaljer och OS guld (paralympiska spelen) trots han haft många svårigheter. Han har klarat sig i livet pga sin inställning och inställningen att inte misslyckas. Säger någon till honom att nått är omöjligt eller att han inte kommer kunna slå någon i en tävling då ska han motbevisa det. Allt handlar om VILJA! ni bör se det avsnittet. Svårt att förklara allt med ord så att se det med egna ögon är något ni bör göra.

Själv har jag länge varit sugen på att testa Crossfit men har varit feg. Men efter detta köpte jag klippkort på Crossfit eriksberg och ska imorgon gå på ett pass med min älskling. Känner nu att det är dags att testa på något nytt!

Gillar

Kommentarer